Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πιλάβιος για κλήρωση και στημένα


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αναχώρησε μαζί με τον μάνατζερ της Εθνικής, Τάκη Φύσσα για την Νότιο Αφρική, όπου την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση για το Μουντιάλ. Επίσης μίλησε για τα στημένα ματς, τον φάκελο των οποίων θα δώσει στην δικαιοσύνη ο νέος ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής.

Οσον αφορά στην κλήρωση του Μουντιάλ, ο κ. Πιλάβιος είπε: "Είναι μεγάλη χαρά, μεγάλη ευτυχία που θα είμαστε στην κλήρωση για το Μουντιάλ Δεν έχουμε άγχος και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν έχουμε άγχος και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να το χαρούμε, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε και το έχουμε αποδείξει και τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία προκειμένου να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής".

Για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, είπε: "Παρέδωσα τον φάκελο και πρόταση δική μας είναι να συσταθεί μια επιτροπή που θα ερευνά τα στημένα ματς από εδώ και πέρα. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο τίποτα χειρότερο από αγώνα φτιαγμένο. Πρέπει η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο".

Γι αυτό το θέμα, μίλησε και ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ακόμα να αναφέρει ονόματα ομάδων, ενώ αποκάλυψε ότι ερευνούνται συνολικά 16 αγώνες, εκ των οποίων οι 12 είναι για την Β' Εθνική και 2 για το κύπελλο.

"Τα ονόματα των ομάδων θα γίνουν γνωστά μόνο αν ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη. Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν ανάλογες υποψίες, αλλά η Πολιτεία έκανε τα στραβά μάτια", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: