Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Όλα ανάποδα στον Άρη...

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/25d806dc720665627539b392722bf52e_L.jpg?1259736812?1259736812?1259736812

Χωρίς τον Κριστιάν Νασούτι και τον Σεμπαστιάν Αμπρέου θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν το Σάββατο στη Λιβαδειά ο Άρης, αφού οι δύο άσοι είναι δύσκολο να αποθεραπευτούν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ οι δύο Λατινοαμερικάνοι είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που «κληρονόμησαν» στον αγώνα με τον Πανιώνιο και ως εκ τούτου η συμμετοχή τους στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Συγκεκριμένα, ο «loco» Αμπρέου δεν προπονήθηκε καθόλου τη χθεσινή μέρα, καθώς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και σήμερα είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σε υπέρηχο, ο οποίος θα δείξει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.
Παράλληλα, ο Νασούτι έχει πάθει θλάση στο γαστροκνήμιο και νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Ο Αργεντίνος θα προσπαθήσει να κάνει ατομικό τρέξιμο, ωστόσο πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το εκτός έδρας αγώνα στη Λιβαδειά.

Εκτός από τα παραπάνω πάντως, υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των «κίτρινων» Έκτορ Κούπερ, καθώς ο Νάτσο Γκαρσία μετά από 2,5 μήνες φαίνεται να «πατάει» πιο γερά από ποτέ και πιθανότατα θα είναι απόλυτα έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος σε υπέρηχο θα υποβληθεί και ο Ίαν Ντέιλι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης θα καθοριστεί το πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: