Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Θύμα ληστείας ο Σορλέν.


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ο Ολιβιέ Σορλέν και μάλιστα ο τρόπος που έγινε θυμίζει λίγο από κινηματογραφική ταινία. Πειράματα από Σάντος στην προπόνηση της Τετάρτης.

Όπως υποψιάζονται τόσο ο ίδιος ο Γάλλος ποδοσφαιριστής όσο και η αστυνομία, οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι του πρώτου στο Πανόραμα και την ώρα που αυτός κοιμόταν, του έριξαν αναισθητικό σπρέι.

Όταν ο ίδιος ξύπνησε την άλλη ημέρα στον καναπέ του σαλονιού του, όπου και είχε κοιμηθεί, έλειπαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα λαπ τοπ που τα είχε μπροστά του λίγο πριν κοιμηθεί.

Όπως διαπίστωσε στην συνέχεια δεν ήταν μόνο αυτά που έλειπαν από το σπίτι του. Οι ληστές έκλεψαν περίπου 3.000 ευρώ από το σπίτι αλλά και χρυσαφικά της συζύγου του και άλλα αντικείμενα αξίας.

Οι δράστες συνέχισαν το… έργο τους πηγαίνοντας σε τράπεζα στην Μοναστηρίου και έκαναν ανάληψη από ΑΤΜ με πιστωτική κάρτα του Σορλέν, το πιστωτικό όριο που μπορεί κανείς να κάνει ανάληψη σε μία ημέρα.

Η αστυνομία έχει πάρει αποτυπώματα από το σπίτι του μέσου του ΠΑΟΚ και ίσως η κάμερα της τράπεζας να βοηθήσει ώστε να βρεθούν και να συλληφθούν .

"Αμπού" και "Κούτσια" στην 11άδα!

Πειραματίστηκε σήμερα το πρωί ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΛΟΛΑ στην Σουρωτή. Ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε το σχήμα ενόψει του αγώνα με την Λάρισα το Σάββατο.

Ωστόσο το σύστημα που φαίνεται να έχει το προβάδισμα είναι το 4-2-3-1 με τους νεαρούς Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι και Βασίλη Κουτσιανικούλη στην 11άδα.

Ο Γκανέζος μέσος έχει το προβάδισμα για μία θέση στο βασικό σχήμα, μετά την απουσία του Πάμπλο Γκαρσία που συμπλήρωσε κάρτες. Ο Σάντος χρησιμοποίησε στο κέντρο της άμυνας τους Τσιρίλο-Κοντρέρας, δεξιά τον Αραμπατζή και αριστερά τον Άλβες Λίνο.

Αμυντικά χαφ τους Βιτόλο-Αμπουμπακάρι, δεξιά τον Αντελίνο Βιεϊρινια, αριστερά τον Κουτσιανικούλη και επιτελικό τον Βλάνταν Ίβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται φυσικά ο Κώστας Χαλκιάς.

Αυτό το σχήμα έχει το προβάδισμα για τον αγώνα της Τούμπας απέναντι στην Λάρισα, με τον Σάντος όμως να πειραματίζεται και να σκέφτεται και το 4-4-2, με επιθετικό δίδυμο τους Παπάζογλο-Μουσλίμοβιτς. Εκτός από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Ολιβιέ Σορλέν και ο Ντάριο Κρέσιτς λόγω ίωσης ενώ οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Πάμπλο Γκαρσία πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: