Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟ: Δέκα μέρες έξω ο «Σάλπι»!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δέκα μέρες εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Γαλατασαράι, το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, αν και αυτή τη στιγμή έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το τελευταίο.

Οι γιατροί του «τριφυλλιού» έχουν συστήσει στον παίκτη να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε χθες στους κοιλιακούς.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν κάποια ομάδα από το εξωτερικό θα κινηθεί τη μεταγραφή περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση του Σαλπιγγίδη. Ο 28χρονος φορ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπόχουμ και της Χέρτα, αλλά χθες προστέθηκε το όνομα της Πόρτσμουθ.

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και θα προσπαθήσει να ενισχυθεί τη χειμερινή περίοδο, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο «Σάλπι» δεν βιάζεται και η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Βασικοί «Κάρα» και Χριστοδουλόπουλος

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει ο Γιώργος Καραγκούνης στον αυριανό (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) αγώνα με τη Γαλατασαράι. Εκτός του αρχηγού της ομάδας, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μπιέρσμιρ και ο Καντέ, ενώ αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν έχουν οι Χριστοδουλόπουλος και Ρουκάβινα. Τη θέση του Σεϊταρίδη (σ.σ.: δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση) στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Γκάμπριελ.

Στην Αθήνα θα μείνουν, επίσης, οι τραυματίες Σαλπιγγίδης και Λέτο, καθώς και οι Κλέιτον, Μάντζιος και Τζιόλης, που δεν υπολογίζονται. Ο Γιώργος Μαχλελής ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης παρέμεινε κλινήρης, λόγω ίωσης. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» βρέθηκε θετικός στη νέα γρίπη, ύστερα από τη διάγνωση του Ινστιτούτου Παστέρ.

Ο Τεν Κάτε θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18:30 και μισή ώρα αργότερα οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν στο «Αλί Σάμι Γιεν». Η συνέντευξη Τύπου του Φρανκ Ράικαρντ (σ.σ.: τεχνικού της Γαλατασαράι) θα γίνει στις 10:15 στο προπονητικό κέντρο της τουρκικής ομάδας, της οποίας η προπόνηση θα ξεκινήσει ένα τέταρτο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: