Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Θέλει τον δικό του Άρη… στη Λιβαδειά

Θέλει τον δικό του Άρη… στη Λιβαδειά

Μετά από είκοσι μέρες παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει καταλάβει σε μεγάλο βαθμό το που βρίσκεται και τι κινήσεις πρέπει να κάνει για να αλλάξει την κατάσταση.
Τα συναισθήματα που του άφησε η ισοπαλία της περασμένης Κυριακής(εκτός του όσον συνέβησαν(σσ διαιτησία)) είναι κυρίως εκνευρισμός, για το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη. Κάτι που ήθελε πάρα πολύ να συμβεί, ώστε να αρχίσει η ομάδα να παίρνει τα πάνω της σιγά σιγά.
Εφόσον αυτή δεν ήρθε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είναι αποφασισμένος να έρθει στον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Για να πετύχει τον στόχο του, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής. Το πιθανότερο είναι να το έκανε σκόπιμα για να αποφορτίσει το κλίμα. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι τα λόγια αυτή την στιγμή είναι περιττά. Άλλωστε και ο ίδιος από την φύση του, δεν είναι του «μπλα-μπλα». Προτιμά τα έργα και για αυτό ετοιμάζεται να πάρει διαφορετικά μέτρα αυτή την εβδομάδα. Είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του, διορθώνοντας τις μέρες που μεσολαβούν για τον αγώνα, τα «σημεία» όπου υστερεί η ομάδα. Άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από το ντέρμπι της Τούμπας, είχε τονίσει ότι ο κόσμος θα δει σύντομα τον Άρη του Κούπερ. Το ματς του Σαββάτου θα είναι το τρίτο του στον πάγκο των «κίτρινων». Και αυτό που θέλει πάση θυσία, είναι να κάνει πράξη τα λεγόμενα του.

Διπλή χθες, μονή σήμερα

Όπως σημειώθηκε και παραπάνω, το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συναντήθηκαν πρωί και μεσημέρι στο Ρύσιο, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου. Σήμερα έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ την Πέμπτη ο Αργεντινός τεχνικός θα δουλέψει το σύστημα και την ενδεκάδα που θα εμπιστευθεί στην Λιβαδειά. Εξάλλου, δεν έχει πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια: