Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Μετ' εμποδίων η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Μενδρινός με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται με αρκετά προβλήματα. Την Τετάρτη Ελευθερόπουλος και Μενδρινός δεν πήραν μέρος στην προπόνηση, καθώς ταλαιπωρούνται από κρύωμα. Πάντως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους την Κυριακή.

Εκτός προγράμματος επίσης, έμεινε και ο ο Ηλίας Κώτσιος που έχει τράβηγμα στο δικέφαλο. Παράλληλα ο Γιώργος Ντάσιος, συνεχίζει την θεραπεία του για την θλάση στο δεξί δικέφαλο, ενώ ο Νίκος Γεωργιάδης (θλάση λαγονοψοϊτη - αριστερά) αισθάνεται ακόμη μικροενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αντίθετα ο Δημήτρης Σιαλμάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε κανονικά χωρίς κάποιες ενοχλήσεις το πρόγραμμα της προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οσον αφορά στον Γιάννη Στάθη που εδώ και τρείς εβδομάδες απέχει από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο μετατάρσιο (αριστερό πόδι) έχει βγάλει τον νάρθηκα και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης με βάρη και κολυμβητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: