Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ψυχολογική στήριξη στον Μπενζεμά!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πλάνο για την προσαρμογή του Καρίμ Μπενζεμά έχουν ετοιμάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι στη «βασίλισσα», διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και συμπαίκτες βρίσκονται δίπλα στον ντροπαλό Γάλλο, που μιλάει λίγο και προσπαθεί να συνηθίσει τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

Ο 21 ετών παίκτης θα μπορούσε να είναι πιο ανοιχτός και να μιλάει περισσότερο στους γύρω του. Το πρώτο πράγμα που εξετάζουν στους «μερένχες» είναι να προσλάβουν κάποιο δάσκαλο ισπανικών για να του μάθει τη γλώσσα και να αρχίσει να επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του, να καταλαβαίνει τα αστεία τους και τις οδηγίες του Μανουέλ Πελεγκρίνι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων.

Έπειτα από τέσσερις μήνες ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανταλλάσει ελάχιστες λέξεις με όσους συναναστρέφεται και αυτές είναι μονοσύλλαβες, αν και έχει καλές σχέσεις με όλους μέσα στην ομάδα. Μάλιστα, ο Μπενζεμά είναι από τους τελευταίους παίκτες που θα μεταφερθούν από το ξενοδοχείο, όπου διαμένει, στο νέο του σπίτι.

Εκτός της ομάδας, ο Γάλλος κάνει παρέα με συμπατριώτες του που ζουν στην Ισπανία και συνοδεύεται από άνθρωπο των Μαδριλένων. Οι διοικούντες τον σύλλογο δεν θέλουν να συμβεί κάτι ανάλογο με την περίπτωση του Νικολά Ανελκά, ο οποίος έφυγε ένα χρόνο μετά την απόκτησή του (σ.σ.: το 2000 για την Παρί Σεν Ζερμέν) και ήταν δύσκολα για εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: