Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ντέρμπι και για την Σούπερ Λιγκ


Ο Νίκος Πατέρας στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Οι εποχές που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, τηρούσαν κοινή γραμμή, αναφορικά με την διοίκηση της Σούπερ Λιγκ, φαίνεται ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ειδικά μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Ο Νικόλας Πατέρας σκέφτεται το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος και πλέον στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να προωθήσουν την υποψηφιότητα Παπουτσάκη.

Θα πρέπει όμως να θεωρηθεί ως δεδομένο, ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση, αν δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει και να εκλεγεί στην θέση του προέδρου.

Από την άλλη πλευρά, ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κατέβει ως υποψήφιος, εάν δεν έχει την στήριξη όλων των ομάδων και ειδικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και εάν υπάρξει άλλος υποψήφιος.

Πλέον απομένει μόλις μία ημέρα, μέχρι να μάθουμε και το ποιος ή ποιοι θα είναι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, αλλά και το ποιος θα εκλεγεί στην θέση του Νίκου Θανόπουλου, καθώς την Πέμπτη θα λάβουν χώρα οι εκλογές στην Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: