Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δεν έχει αποφασίσει για τους Βραζιλιάνους


Ο Κωφίδης και στο βάθος ο Ζίκο Οι δύο υπό δοκιμήν Βραζιλιάνοι, ο μέσος, Έβερτον και ο δεξιός μπακ, Ντούγκλας Τούτσε, συνεχίζουν στις προπονήσεις του Ηρακλή και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ικανοποιητικές, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει οριστικά συμπεράσματα.

Ο Σάββας Κωφίδης δεν έχει ακόμη αποφανθεί για το μέλλον των δύο Βραζιλιάνων. ’λλωστε, δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα ισχύει στο κεφάλαιο των μεταγραφών και αναμένει τις εξελίξεις...

Κατά τα άλλα, με τον Nούνο Πιλότο να ακολουθεί, πλέον, το ειδικό πρόγραμμά του δίπλα στην ομάδα, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, συνεχίζεται η προετοιμασία.

Για τον Πορτογάλο μέσο θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι θα χρειαστεί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο για αποκατάσταση και προπαρασκευή, ώστε, από τα τέλη του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς και έπειτα, να είναι έτοιμος για επαναφορά στην αγωνιστική δράση.
Σε αυτή τη φάση ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ασκείται με τροχάδην.

Ο Kοβαλέφσκι ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμά του, ακολούθησε και τμήματα της ομαδικής προπόνησης, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθει σε απόλυτο βαθμό, πριν την αναμέτρηση της Κυριακής.
Ο Κατσαμπής, ο Γιάκομπ και ο Περπερίδης ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους και προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: