Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Απαγορεύτηκε η έξοδος στον Πένεφ!


Λούμποσλαβ Πένεφ Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λούμποσλαβ Πένεφ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του την Πέμπτη στον αγώνα με τη Φούλαμ για το Γιουρόπα Λιγκ, εξαιτίας δικαστικής απόφασης (μεγάλο οικονομικό χρέος) με την οποία του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη Βουλγαρία.

Οι αρχές του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα έπειτα από αίτημα τράπεζας για χρέος 1.54 εκ δολαρίων. Ο 43χρονος Πένεφ ήλπιζε σε έγκαιρη άρση της απόφασης για να καταφέρει να ταξιδέψει στο Λονδίνο, αλλά η προσφυγή που άσκησε σε δικαστήριο του Μπουργκάς απορρίφθηκε.

«Ζητήσαμε από το δικαστήριο να ακυρώσει την απόφαση απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης από το δικαστήριο, αλλά δεν το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό», δήλωσε ο δικηγόρος του παλιού επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Βαλένθια.

Επίσης ο ίδιος δήλωσε ότι ο Πένεφ αντιμετωπίζει και άλλες κυρώσεις από την απόφαση αυτή, ακόμη και αυτή της απομάκρυνσής του από την ΤΣΣΚΑ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του Ε' ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ με ένα μόλις βαθμό σε τέσσερις αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: