Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Μήτρογλου:"Χρωστάω την καριέρα μου στον Νιόπλια"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί να μην μιλάει πολύ, όμως όταν το κάνει λέει ουστιαστηκά πράγματα. Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε σε εφημερίδα για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις παρατηρήσεις Κόκκαλη για τα "πιστόλια" και τις συνεχείς συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Τέλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο Νιόπλια που τον έφερε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 21χρονος άσος των "ερυθρόλευκων" στην εφημερίδα "ΦΩΣ" και τον Θεμη Σινανογλου.

Για την παρατήρηση του Κόκκαλη για τα πιστόλια είπε:

"Δεν μου είπε κάτι κακό. Με ρώτησε μόνο τι σημαίνουν τα πιστόλια που κάνω. Του είπα ότι μεγάλωσα έτσι στην Γερμανία και ότι το έκανα από μικρό παιδί με τους φίλους μου όταν έβαζα γκολ. Δεν ισχύει πάντως αυτό που γράφτηκε, ότι μου είπε να σταματήσω να πανηγυρίζω έτσι ".

Για τις συνεχείς συμμετοχές του στο πρωτάθλημα τόνισε:

"Έχω κουραστεί λίγο. Όμως δεν πειράζει. Διότι αυτό περίμενα. Να παίζω. Αυτή την ευκαιρία περίμενα. Και εύχομαι πάντα να παίζω, διότι έδειξα ότι μπορώ και αξίζω".

"Πάνω από όλα η ομάδα"

Για τον τραυματισμό στη μέση του δήλωσε:

"Πριν από κάποιες μέρες η αλήθεια είναι ότι πονούσα, είχα ένα πρόβλημα, όμως έπρεπε να παίξω και μπορούσα να παίξω. Η ομάδα είχε ανάγκη".

Για το ποιος είναι ο παίκτης που συνεργάζεται καλύτερα είπε:

"Όλοι. Και με τον Παναθηναϊκό έπαιξαν πολύ καλά όλοι. Όμως σε αυτό το ματς ειδικά με τον Παναθηναϊκό μου άρεσε πάρα πολύ ο Μαρέσκα. Διότι ήξερε πότε θα το κάνει το ματς πιο γρήγορο και πότε θα το ησυχάσει.

Ήταν πολύ σημαντικός ο ρόλος του για εμάς που ζήσαμε το ματς από μέσα".

Τέλος για τον Νίκο Νιόπλια που τον "ανακάλυψε" δήλωσε:

"Ένω μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νιόπλια, στον βοηθό του τον κ. Ιορδανίδη και στον Κοκολάκη, διότι από εκεί ξεκίνησαν όλα για να έρθω στον Ολυμπιακό. Αυτοί με είδανν και με πίστεψαν από την πρώτη μέρα που με είδαν. Ο κ. Νιόπλιας είναι σπουδαίος προπονητής, μόνο με μια προπόνηση με είχε δει και ενώ δεν με ήξερε κανείς με έβαλε κατευθείαν βασικό στην Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: