Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

«Κίνηση» από Γαλανό

«Κίνηση» από Γαλανό

Προχωρούν οι εξελίξεις αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και ειδικά μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να βρει την διάδοχη κατάσταση στην Αθήνα και όπως αναφέρεται από την πλευρά τους εξετάζει μια περίπτωση. Φήμες θέλουν να υπάρχουν πάλι στο προσκήνιο οι Σλοβένοι επιχειρηματίες, που είχαν εμφανιστεί πρόσφατα μέσω του ποδοσφαιριστή και τεχνικού διευθυντή της Κόπερ, τον Μίραν Παβλίν αλλά δεν επιβεβαιώνεται αυτό.

Βασιληάς: «Δεν ενδιαφέρομαι»

Ένα από τα ονόματα που επανήλθαν στο προσκήνιο είναι αυτό του Λουκά Βασιληά που το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί για να απόκτηση το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Ωστόσο, ο αθηναίος επιχειρηματίας με δηλώσεις του στο «Μ» θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Το καλοκαίρι υπήρξαν κάποιες επαφές, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Πλέον δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή, που με ενόχλησε ο τρόπος με τον οποίο είχαμε διαπραγματευτεί την προηγούμενη φορά. Για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα ενασχόλησης μου με τον Ηρακλή», δήλωσε ο Βασιληάς.

«Κυανόλευκη» λύση

Πέρα από τις κινήσεις, που προσπαθεί να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, υπάρχει και μια εξέλιξη, η οποία έχει να κάνει από την «κυανόλευκη» οικογένεια. Χθες το βράδυ, υπήρξε μάλιστα συνάντηση πέντε ανθρώπων, που έχουν θητεύσει στον Ηρακλή, αλλά παρόντος και του προέδρου του ΤΑΚ, Γιώργου Γαλανού. Παράλληλα, υπήρχε επικοινωνία και με άλλους πέντε ανθρώπους από την οικογένεια της ομάδας. Δεν θα μπουν όλοι εξάλλου στο διοικητικό συμβούλιο. Ο τελευταίος με κεκτημένη ταχύτητα από το μπάσκετ δεν βλέπει αρνητικά να ασχοληθεί και με την ΠΑΕ, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η τρίτη φορά που υπήρξαν ανάλογες συναντήσεις, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του Ηρακλή. Η πρώτη σημειώθηκε πριν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, όταν και είχε εκφραστεί ένας προβληματισμός για την κατάσταση της ομάδας. Η δεύτερη σημειώθηκε αμέσως μετά από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και την ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα τη Δευτέρα και χθες ήταν η τρίτη φορά, που όλοι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Στόχος αποτελεί να μπορέσουν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να βρεθούν στην ΠΑΕ και να βοηθήσουν την κατάσταση, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες, εφόσον βρεθεί σημείο τομής μεταξύ όλων των ανθρώπων που έχουν την διάθεση να ασχοληθούν, προσεγγίζοντας πλέον τον Αντώνη Ρέμο, ενημερώνοντας τον για τις προθέσεις τους.

Κατεβαίνει Αθήνα

Στο μεταξύ, ο Δήμος Πολύκαρπος όπως μεταφέρθηκε στο χθεσινό φύλλο αναμένεται αύριο τελικά – και όχι σήμερα – να βρεθεί στην Αθήνα, με οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ για να ξεκινήσει τις επαφές με επιχειρηματίες. Όπως είπε, θα συνεχίσει να είναι στη διοίκηση της ομάδας, ως και τα τέλη Δεκεμβρίου και μέχρι να βρεθεί η διάδοχη λύση στην ΠΑΕ, ενώ παράλληλα θα έχει εκ νέου επαφές από κοντά πλέον με τον Ρέμο. Ο Πολύκαρπος θα είναι στο παιχνίδι της Κυριακής στα Γιάννινα…Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: