Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Καναβάρο: "Νέστα, Τότι ελάτε πίσω"!


Ο Φάμπιο Καναβάρο πανηγυρίζει... Ο αρχηγός της "σκουάντρα ατζούρα", Φάμπιο Καναβάρο, κάλεσε τους Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα να δώσουν τέλος στην απομάκρυνσή τους από την εθνική ομάδα και να επιστρέψουν ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το προσεχές καλοκαίρι.

Ο επιθετικός της Ρόμα και ο αμυντικός της Μίλαν αντίστοιχα, αποχώρησαν από την ιταλική ομάδα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία και μετά από μια σειρά προβλημάτων τραυματισμού έχουν επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Έχω μιλήσει με τον Φραντσέσκο αλλά και τον Αλεσάντρο. Ήμασταν τυχεροί που ζήσαμε μαζί την εμπειρία του τελικού στο Βερολίνο κι έχουμε μεταξύ μας ένα δυνατό δέσιμο», δήλωσε ο αμυντικός της Γιουβέντους για τους διεθνείς συμπαίκτες του και πρόσθεσε: «Πάντα προσπαθούσα να τους κάνω να το ξανασκεφθούν, ακόμη και αν αυτή η απόφαση ήταν δική τους και θα έπρεπε να είναι σεβαστή».

Τόσο ο Τότι όσο και ο Νέστα διανύουν πλέον το 33ο έτος της ηλικίας τους και μοιραία αρκετοί είναι αυτοί που αντιδρούν στο ενδεχόμενο επιστροφής τους στην εθνική. Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα ήταν άδικο απέναντι στους άλλους διεθνείς παίκτες να κληθούν και πάλι στην ομάδα για το Μουντιάλ, χωρίς να έχουν βοηθήσει καθόλου στην προκριματική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: