Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Σάντος: "Συνεχίζουμε τον αγώνα μας"


Ο Φερνάντο Σάντος στο παιχνίδι με την Χέρενφέιν Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι... "μισό-μισό" στο Μουντιάλ, αν τυχόν παίξει η Ελλάδα με την Πορτογαλία. Αυτό ακριβώς δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103" της Θεσσαλονίκης. Ο Σάντος είπε ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αυτό που τον ενδιαφέρει, τόσο τον ίδιο, όσο και τους παίκτες του είναι η αναμέτρηση με τη Λάρισα.

"Θέλει να μάθει πολλά ο Κονσεϊσάο", ήταν η απάντησή του για τη συνεργασία που αναπτύσσουν από τη στιγμή που ο συμπατριώτης του έγινε τεχνικός διευθυντής. Ο Σάντος φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και υποσχέθηκε καλύτερες μέρες για την ομάδα του.

"Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Η ομάδα μας έχει πολύ δρόμο. Βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι και την ποιότητα νκαι χωρίς να ξεχνάμε την οικονομική εξυγίανση του ΠΑΟΚ", είπε ο Ζήσης Βρύζας που συμμετείχε τη συζήτησης.

Απαντώντας σε ερώτηση για την "προαγωγή" του από τεχνικός διευθυντής σε πρόεδρο, σχολίασε: "Διαφορετικοί οι ρόλοι μου. Ο τεχνικός διευθυντής ένα κομμάτι της ομάδας. Έχει να κάνει με επιλογή προσώπων και νοοτροπία. Ο πρόεδρος δίνει... έμπνευση στους συνεργάτες του. Η γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχει ο καθένας για να προχωρήσει, είναι κι αυτό κάτι που έχει να κάνει με τον πρόεδρο".

Στο μεταξύ, ο Ζήσης Βρύζας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιερίνια: "Ο Βιερίνια έχει δυνατότητες και προχωράμε σε ένα συμβόλαιο ενός χρόνου για να μην τον κάνει να εφησυχάσει. Υπάρχει μια συμφωνία και περισσότερα θα πούμε αργότερα".

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου θα επεκταθεί για ένα ακόμη χρόνο και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2013. Οι αποδοχές του (που έως τώρα για τριετές συμβόλαιο έφθαναν τις 700.000 ευρώ) θα αυξηθούν κατά 15%, ενώ θα υπάρξει και αναπροσαρμογή στη ρήτρα του. Από 3,5 εκ. ευρώ θα φθάσει στα 12 εκ. Πιθανότατα η συμφωνία θα επικυρωθεί μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: