Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Τέλος με ευχές από τον Εϊβερι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ουίλιαμ Εϊβερι αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Αμερικανός απέδειξε πως είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και δεν είπε ούτε μια κακή κουβέντα για την ομάδα, τον προπονητή ή τη διοίκηση.
Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ, ο Εϊβερι ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα θα καταφέρει να διακριθεί.

«Δυστυχώς μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει, ούτε παίζεις όπως έχεις συνηθίσει ή όπως πρέπει. Έτσι συνέβη και τώρα στη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να πω όμως ότι πραγματικά αισθάνθηκα πολύ καλά όσο ήμουν εδώ, ευχαριστώ όλη την ομάδα για την υποστήριξη στην προσπάθειά μου.

Ευχαριστήθηκα πραγματικά που ήμουν παίκτης στον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο το γεγονός ότι είχα την δυνατότητα να παίξω για αυτή την ομάδα και να είμαι στη μεγάλη και ιστορική νίκη που πετύχαμε στο ντέρμπι με τον Άρη, όπως επίσης και την ατμόσφαιρα που υπήρχε και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Αισθάνθηκα πολύ καλά, είτε ήμουν στο γήπεδο, είτε έξω από αυτό. Αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ με σεβασμό προς την ομάδα, τους φιλάθλους, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία», είπε ο Αμερικανός.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, όπως επίσης ότι είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις άλλες ομάδες της Α1 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα θέλει χρόνο, για να βρει και τη χημεία της, γιατί πραγματικά είμαστε καλή ομάδα, είναι πολύ καλό το ρόστερ και με την υπομονή και την συμπαράσταση των φιλάθλων πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Ειλικρινά το πιστεύω, γιατί υπάρχουν καλοί παίκτες, ένας εξαιρετικός προπονητής. Απλά χρειάζεται χρόνος...», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: