Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θετικός στη νέα γρίπη ο Αποστολόπουλος


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Θετικός στον ιό Η1Ν1 βρέθηκε ο Βασίλης Αποστολόπουλος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο Ινστιτούτο Παστέρ. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου δεν εμπνέει καμία ανησυχία, αλλά για προληπτικούς λόγους δε θα πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Σε αντίθεση με του συμπαίκτη του, το δείγμα που έδωσε ο Ηλίας Κάμπας ήταν αρνητικό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στον ποδοσφαιριστή, η οποία αναφέρει: «Θετικό στη νέα γρίπη βγήκε από το Ινστιτούτο Παστέρ το δείγμα του Βασίλη Αποστολόπουλου. Ο παίκτης παραμένει, ωστόσο, απύρετος τις δύο τελευταίες ημέρες και του συστήθηκε για τις επόμενες τέσσερις ημέρες να απέχει των προπονήσεων. Αντίθετα, αρνητικό ήταν το δείγμα του Ηλία Κάμπα, ο οποίος είναι επίσης απύρετος, αλλά σήμερα απουσίασε από την προπόνηση».

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση

Την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό συνέχισε την Τετάρτη ο Ατρόμητος. Στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας δεν πήραν μέρος, πλην των Αποστολόπουλου και Κάμπα, οι Ανδρέας Τάτος και Κάρλος Μασάρα.

Την Πέμπτη στις 11.30 θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου η απονομή του βραβείου «Best Goal» στον Εντουάρντο Μπρίτο από τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, για το τέρμα που πέτυχε την Κυριακή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: