Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Α1 Αρης- Σε αναζήτηση προπονητή

http://www.sport24.gr/ast/cov/al/alexandreio_b.jpgΜε δεδομένη την ενημέρωση από το Τελ Αβίβ ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε χθες συνάντηση με την διοίκηση της Μακάμπι και από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης καλούνται πλέον να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.Το ερώτημα βέβαια που τίθεται από εδώ και στο εξής είναι το ποιος θα είναι αυτός. Αν θα είναι κάποιος άλλος ξένος ή κάποιος Έλληνας. Όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσει λογικά στις αρχές Ιουλίου δεδομένου ότι για τις 30 Ιουνίου έχει οριστεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ.

Εκεί δηλαδή όπου και τυπικά αναμένεται να οριστικοποιηθεί το νέο εφταμελές διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό του τον Γιάννη Δαμιανίδη. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μείνει ή όχι τελικά στην άκρη του πάγκου του Αμαρουσίου μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας kai την επίτευξη της εξόδου στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Παρά τα πολλά "ανοιχτά μέτωπα" πάντως (προπονητής, οριστικοποίηση του μπάτζετ, ρόστερ) στο "Αλεξάνδρειο" οι προπονήσεις συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή.

Όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται υπό τις οδηγίες του μοναδικού ουσιαστικά μέλους του τεχνικού τιμ της ομάδας, Στέφανου Δέδα, ενώ το "παρών" τις τελευταίες μέρες μεταξύ άλλων έδωσε συχνά πυκνά ο Νίκος Χατζηβρέττας. Επίσης σε καθημερινή βάση προπονείται ο αδερφός του Στέφανου Δέδα, που έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ισπανική Μπέογκραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: