Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μία έτσι και μία αλλιώς η Ρίβερ

Μία έτσι και μία αλλιώς η Ρίβερ

Από ‘κει που όλα έδειχναν να βαίνουν καλός για τον Άρη, αναφορικά με το θέμα Νασούτι, το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ , αποκάλυψε αλλαγή δεδομένων και πλέον τα πράγματα (ξανά)δυσκολεύουν για τους «κίτρινους».
Πως έχει όμως η κατάσταση; Χθες το μεσημέρι (ώρα Αργεντινής) ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Άνχελ Κάπα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, κ. Πασαρέλα, λέγοντάς του πως δεν υπολογίζει –πλέον- τον Κάρλος Αράνο και ήδη ψάχνει να βρει άλλες λύσεις.
Κάτι που σημαίνει πως το πιθανότερο –μέχρι χθες- σενάριο για ανταλλαγή του Νασούτι με τον Αράνο συν 250.000 ευρώ, το οποίο φάνταζε ως το πιο ιδανικό για τον Άρη, χαλάει. Πλέον, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να βρουν την… χρυσή τομή με τους ανθρώπους της Ρίβερ Πλειτ για να πουν τον «ναι» στην βελτιωμένη πρόταση, που ενδεχόμενος, θα τους κάνουν λείαν συντόμως.
Την ίδια στιγμή, στις σκέψεις του προπονητή, Άνχελ Κάπα, είναι να διατηρήσει τον Κριστιάν Νασούτι στο ρόστερ του. Τόσο ο ίδιος όμως, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου, γνωρίζουν καλά πως ο 28χρονος αμυντικός δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, θέλοντας να παραμείνει στον Άρη. Γεγονός που τους βάζει σε σκέψης. Ένα νεότερο ενδεχόμενο τώρα που προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Μ» είναι πως στη Ρίβερ Πλέιτ σκέφτονται την πώληση του Νασούτι. Όχι όμως με λιγότερο από 2 εκ. ευρώ(!), ή με 1 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

«Δυσκολεύουν τα πράγματα»

Όλα τα παραπάνω μας διαβεβαίωσε με δηλώσεις του ο αργεντίνος δημοσιογράφος Σαντιάγκο Φιγκερέρο, ο οποίος μίλησε χθες στο «Μ» επί του θέματος, λέγοντας: «Πριν από δύο ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της Ρίβερ Πλέιτ. Ο κ. Κάπα δεν επιθυμεί την απόκτηση του Αράνο, την ίδια στιγμή που θέλει τον Νασούτι για το κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, ούτε η Ουρακάν θέλει τον Αράνο, αφού αναζητεί πρώτα την ενδυνάμωση της επίθεσής της», είπε ο Φιγκερέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: