Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Συνέλευση στη Λέσχη...


Από τη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη Στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», για τις 19:00, την Τετάρτη βράδυ, έχει προγραμματιστεί (είχε αναβληθεί) η τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη. Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της Λέσχης συνεδρίαση, όπως αναμενόταν δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ελλείψεις απαρτίας.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γ.Σ. έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης.

Το απερχόμενο διοικητικό σχήμα του φορέα συνεδρίασε με σκοπό την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών για την προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης. Αφού συζητήθηκαν διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα, τα μέλη του συμβουλίου έθεσαν επί τάπητος της προτάσεις που ετοιμάζονται να υποβάλλουν για την αναθεώρηση άρθρων ή παραγράφων του καταστατικού της Λέσχης. Στόχος των προτάσεων τους, εφόσον αυτές υπερψηφιστούν από το σώμα, θα είναι η όσο το δυνατό πιο εύρυθμη λειτουργία του φορέα. Μεταξύ των προτάσεων (που δεν θα είναι πολλές στον αριθμό) ενδεχομένως να βρίσκεται και αυτή που αφορά την αναπροσαρμογή της θητείας του διοικητικού συμβουλίου σε δύο έτη, αντί για ένα όπως ισχύει μέχρι τώρα.

Παράλληλα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επεξεργάστηκαν στη πολύωρη συνάντηση τους τις προτάσεις που κατέθεσαν εγγράφως μέλη του φορέα για την τροποποίηση - αναθεώρηση του καταστατικού, προκειμένου να τις εναρμονίσουν και να τις υποβάλλουν υπόψιν του σώματος, ώστε η πλειοψηφία να αποφανθεί για την εφαρμογή τους ή όχι. Αξίζει να σημειωθεί πως πιθανόν θα προβλεφθεί η δυνατότητα στα μέλη να υποβάλλουν και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τις όποιες προτάσεις τους. Μέσω ανακοίνωσης του σήμερα ο φορέας θα δημοσιοποιήσει τις προτάσεις σχετικά με το καταστατικό, προκειμένου να λάβουν γνώση τα μέλη, να τις αξιολογήσουν και να προσέλθουν έχοντας σαφή εικόνα για την απόφαση τους να εγκρίνουν ή να καταψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: