Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στασιμότητα στο θέμα προπονητή


Ο Σωκράτης Κόκκαλης στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πέντε μέρες έχουν απομείνει από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και ακόμα οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν βρει προπονητή. Εκτός βέβαια και αν ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει αποφασίσει να δώσει το τιμόνι της ομάδας για την επόμενη σεζόν στον Αλέκο Αλεξανδρή.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναμενόταν στα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη, ωστόσο δεν έκανε την εμφάνιση του. Ετσι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει μέχρι το κρίσιμο ΔΣ που θα γίνει στις 14 Ιουνίου. Εκτός και αν ο Κόκκαλης εκπλήξει τους πάντες και μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ανακοινώσει τον νέο τεχνικό της ομάδας. Τα ονόματα που ακούγεται στο ρεπορτάζ της ομάδας είναι τα γνωστά: Χιμένεθ, Μανθάνο και Κούπερ.

Μπορεί στο θέμα προπονητή να παρατηρείται στασιμότητα, ωστόσο στα μεταγραφικά υπάρχει κάποια κινητικότητα. Ο Ντεζάγκα αναμένεται να είναι το πρώτο απόκτημα του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, ενώ δημοσιεύματα υπήρξαν και για ενδιαφέρον του Ιμπαγάσα, κάτι το οποίο διαψεύδεται από ανθρώπους της ΠΑΕ.

Επίσης έντονα ακούγεται και το όνομα του Ντιέγκο Κάστρο. Ο αριστερός χαφ της Χιχόν πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και αν θέλει η ομάδα του λιμανιού, μπορεί να τον αποκτήσει με περίπου 1,5 εκ. ευρώ.

Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να βρεθούν στου Ρέντη οι Ντιόγκο, Ζαϊρί για να συνεχίσουν θεραπεία και για ξεκινήσουν να γυμνάζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: