Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Γκσπούρνινγκ:"Δεν ξέρω κάτι για Ολυμπιακό"

http://www.sport24.gr/ast/cov/54/546248_b.jpgΟ τερματοφύλακας της Ξάνθης, Μίχαελ Γκσπούρνινγκ με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Αυστρίας, επεσήμανε ότι δεν έχει καμία επαφή με τον Ολυμπιακό. Ο πορτιέρο των ακριτών με αφορμή τα σενάρια που τον έφεραν να αποτελεί πρώτο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη στους "ερυθρόλευκους", είπε:"Μου τηλεφωνούν καθημερινά πολλοί δημοσιογράφοι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά.

Ίσως ο Ολυμπιακός να έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον και να έχει έρθει σε επαφή με την Ξάνθη, αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο. Έχω κάνει καλό όνομα στην Ελλάδα.

Η φετινή σεζόν για την ομάδα μου ήταν απογοητευτική, αλλά η δική μου απόδοση δεν ήταν χειρότερη από τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό γνωρίζω πως είμαι σταθερά στη λίστα των υποψηφίων στόχων των ελληνικών ομάδων, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η κατάλληλη στιγμή να φύγω".

Όσο για το συμβόλαιο του, τόνισε:"Είχα υπογράψει αυτό το συμβόλαιο λίγο πριν την παγκόσμια οικονομική κρίση και τότε η ρήτρα του ενός εκατ. ευρώ δεν φαινόταν τόσο μεγάλο ποσό όσο είναι σήμερα. Είναι δύσκολο να προσφέρει μία ομάδα αυτό το ποσό, αλλά υποθέτω πως η Ξάνθη θα με παραχωρούσε και με λιγότερα χρήματα".

Παράλληλα όμως μίλησε και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αναφέροντας:"Φυσικά και υπάρχουν οικονομικές συνέπειες, αφού για παράδειγμα αυξάνεται η φορολογία και το θέμα αυτό είναι αντικείμενο συζήτησης μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων. Μου αρέσει η Ελλάδα, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, αλλά οι Έλληνες δεν τα παρατάνε και αυτό μου αρέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: