Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Xoρταστική" ισοπαλία στην Κατερίνη


Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην Κατερίνη ανάμεσα σε Πιερικό και Εθνικό, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στην αυλαία των πλέι οφ της Β' Εθνικής. Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από κάθε είδους άγχος πρόσφεραν θέαμα στους περίπου 600 φιλάθλους, που αποχαιρέτησαν τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Οι Μακεδόνες άνοιξαν το σκορ στο 35' όταν έπειτα από προσπάθεια του Φρέντερικς, ο Γκουγκουλιάς με σουτ νίκησε τον Συμεωνίδη.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν ο Φαρινόλα τροφοδότησε τον Σουμπίνιο και εκείνος πλάσαρε σωστά τον Καρακούτση διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Πιερικός ανέκτησε το προβάδισμα καθώς ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο Γκουγκουλιάς από κοντά πέτυχε το 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, πάντως, ο Φαρινόλα με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα των γηπεδούχων φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα.

Στο 83' ο Πιερικός πέρασε και πάλι μπροστά με κεφαλιά του Κοντέωντα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ κόρνερ του Κόιτς από τη δεξιά πλευρά.

Εντούτοις, με την εκπνοή της αναμέτρησης, ο Σουμπίνιο με φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης, Παστός, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Μακρής, Τόσκας (56' Κόιτς), Τσιτλακίδης (81' Κωτσιόπουλος), Φρέντερικς, Θάνος (50' Νίκου), Γκουγκουλιάς.
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Βιδάλης, Καρακώστας, Σύρος, Σιλιγαρδάκης (46' Φαρινόλα), Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Νικολόπουλος Ν. 'Νο 19' (56' Τερλελής), Σουμπίνιο, Κωστάκης (89' Νικολόπουλος Ν. 'Νο 20').

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γιώργος Χατζάρας, που θα αναλάβει -εκτός απροόπτου- την τεχνική ηγεσία των "μελανόλευκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: