Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΑΕΛ= Πάει για "μπαμ" με Ζαλαγέτα-Χέργουντ

http://www.sport24.gr/ast/cov/za/zalayeta1_b.jpgΜετά τους Κέζμαν και Λουμπόγια, οι βυσσινί "κυνηγούν" τις περιπτώσεις των Μαρσέλο Ζαλαγέτα και Χέργουντ, με τον δεύτερο να είναι πιο κοντά λόγω οικονομικών απολαβών. Ο Κώστας Πηλαδάκης φαίνεται πως έχει βάλει ψηλά τον πήχη όσον αφορά τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΛ της νέας σεζόν.

Και αυτό γιατί μέχρι στιγμής έχουν γίνει επαφές με σπουδαίους ποδοσφαιριστές (Κέζμαν, Ροτέρ, Ιλάν, Λουμπόγια), από τους οποίους οι άνθρωποι της ΑΕΛ περιμένουν μια απάντηση.

Τελευταίο όνομα που έχει απασχολήσει τους βυσσινί πολύ σοβαρά, είναι αυτό του Μέρλον Χέργουντ. Ο 31χρονος επιθετικός έχει σπουδαία καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, φορώντας τις φανέλες των Γουέστ Χαμ (2003-2007) και Άστον Βίλα (2007-2010).

Οι πολλοί μικροτραυματισμοί ωστόσο που είχε τα τελευταία χρόνια δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα του επιθυμούσε, όμως αυτό δεν μειώνει την ποιότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό και αν αποφασίσει να φύγει από την Αγγλία, τότε η ΑΕΛ έχει πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Τέλος σύμφωνα με την "Εξέδρα", οι βυσσινί εξετάζουν και την περίπτωση του Μαρσέλο Ζαλαγέτα, όμως το κασέ του 32χρονου στράικερ είναι ιδιαίτερα υψηλό και μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: