Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τη φανέλα του Μέσι θέλει ο Σταρκ


Βόλφγκανγκ Σταρκ Το σπάνιο ταλέντο και η παγκόσμια κλάση του Λιονέλ Μέσι έχουν αποφέρει στον Αργεντινό άσο εκατομμύρια θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και ο Γερμανός διεθνής διαιτητής Βόλφγκανγκ Σταρκ, ο οποίος μάλιστα έχει οριστεί να διαιτητεύσει τον αγώνα Αργεντινή-Νιγηρία, στην πρεμιέρα του Β' ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, όπου μετέχει και η ελληνική ομάδα.

Ο Σταρκ θυμάται ακόμη το περιστατικό με τον "θαυματουργό" επιθετικό της Μπαρτσελόνα, μετά τη λήξη του φετινού αγώνα εναντίον της ’ρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο ο Μέσι σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του (4-1). Αμέσως ύστερα από το τελευταίο σφύριγμά του, ο Σταρκ πήρε τη μπάλα της αναμέτρησης και την έδωσε στο μεγάλο πρωταγωνιστή της συνάντησης, ως επιβράβευση για τη μαγική βραδιά που είχε προσφέρει στο κοινό, μαζί και σ΄ αυτόν, ο εκπληκτικός αυτός ποδοσφαιριστής.

"Αυτή τη φορά είμαι εγώ που θα δεχόμουν ευχαρίστως ένα δώρο από τον Μέσι, δηλαδή τη φανέλα του" δήλωσε ο Σταρκ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό θα έπρεπε να συμβεί στα αποδυτήρια, αφού "αν γινόταν στον αγωνιστικό χώρο θα ήμουν αναγκασμένος να τον τιμωρήσω".

Ο Γερμανός ρέφερι ανέφερε επίσης ότι έχει γνωρίσει πολλούς Αργεντινούς ποδοσφαιριστές αλλά όχι και τον Μάρτιν Ντεμικέλις, τον οποίο θα δει για πρώτη φορά στον αγώνα της "μπιανκοσελέστε" με τη Νιγηρία, και ας είναι και οι δύο κάτοικοι Μονάχου! Γιατί; Πολύ απλά επειδή όπως εξήγησε "ως Βαυαρός δεν μπορώ να διαιτητεύσω ποτέ παιχνίδι της Μπάγερν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: