Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μπαλοτέλι: "Μου αρέσει ο Μπενίτεθ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ma/mario_2010_6_9_21_2_53_b.jpgΟ Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την Ίντερ, όμως η έλευσή του στο "Μεάτσα" θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη και οι άσοι των "νερατζούρι" έχουν αρχίσει ήδη να καταθέτουν την άποψή τους για τον διάδοχο του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των πρωταθητών Ευρώπης. τελευταίος που μίλησε για τον Ισπανό τεχνικό ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος από τη Νάπολη όπου παραθερίζει έπλεξε το εγκώμιό του εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι μπορεί να έχει ανάλογη επιτυχία με τον "special one".

"Ο Μπενίτεθ; Μου αρέσει, είναι ένας άξιος προπονητής. Έχω δει μερικά παιχνίδια της Λίβερπουλ και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόταν. Αν μπορεί να επαναλάβει αυτό που έκανε ο Μουρίνιο; Γιατί όχι...", δήλωσε σχετικά ο 19άχρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει καποια στιγμή τη φανέλα της Νάπολι.

"Πιστεύω ότι θα επιστρέψω εδώ τον επόμενο χρόνο. Βρέθηκα στο Σαν Πάολο. Είναι το στάδιο όπου έπαιξε ο Μαραντόνα και συγκινήθηκα όταν το είδα. Η υποδοχή των Ναπολιτάνων; Ναι, αν και εγώ δεν είμαι ο Μαραντόνα μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά.

Εάν θα μου άρεσε να παίξω εδώ κάποια ημέρα; Ποτέ μη λες ποτέ. Τώρα βρίσκομαι εδώ μόνο για διακοπές, δεν έχω μιλήσει ακόμα με το μάνατζέρ μου, μετά θα μιλήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: