Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Συνεχίζει στη Σαουθάμπτον ο Αντού;

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_VKlHU2YPnI.jpgΣτη Σαουθάμπτον είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Φρέντι Αντού, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.Συγκεκριμένα όπως γράφει η 'Daily Echo', οι 'Άγιοι' θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Αμερικανό μεσοεπιθετικό, αποκτώντας τα δικαιώματά του από την Μπενφίκα.

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του 20χρονου άσου, ο οποίος σχολιάζει σχετικά: «Ο Φρέντι ήθελε πάντα να παίξει στην Αγγλία, ήταν το όνειρό του. Ομως δεν το περίμενε να έρθει τόσο σύντομα. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει ακόμη. Αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον Αρη για έναν ακόμη χρόνο, όμως το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο».

Κερδισμένος ο Άρης

Στην περίπτωση που ο Αντού συνεχίσει στην Αγγλία την καριέρα του από φέτος το καλοκαίρι, ο Άρης θα βγει διπλά κερδισμένος. Αφενός θα γλυτώσει τα χρήματα που θα του έδινε για τον επόμενο χρόνο του δανεισμού του, αφετέρου θα βάλει ένα επιπλέον ποσό στο ταμείο του, για να 'σπάσει' ο δανεισμός. Ίσως μέσα στο επόμενο διάστημα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: