Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

«Σπανούλης για Ολυμπιακό!»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_0KzOE66BrV.jpgΛΙΘΟΥΑΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΠΑΟ. «ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ».-Την ώρα που στον μπασκετικό Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την «επόμενη μέρα», στη Λιθουανία μια συνέντευξη του γενικού διευθυντή της Λιέτουβος Ρίτας, Γιόνας Βαϊνάουσκας, ανάβει... φωτιές στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «krepsinis.net» και με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον 18χρονο, Γιόνας Βαλαντσιούνας της Λιέτουβος, ο κ. Βαϊνάουσκας δηλώνει ότι Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό και έπειτα θα τον ακολουθήσει ο Βασίλης Σπανούλης.

«Δεν είναι επίσημο ακόμη αλλά μίλησα με τον εκπρόσωπο του Ντούσαν Ίβκοβιτς και μου είπε ότι αν υπογράψει ο Σέρβος κόουτς η επόμενη μεταγραφή θα είναι αυτή του Βασίλη Σπανούλη και ενδεχομένως μετά να ακολουθήσει ο Βαλαντσιούνας (σ.σ. οι Λιθουανοί τον παρουσιάζουν ως τον νέο Σαμπόνις)», τόνισε ο παράγοντας της λιθουανικής ομάδας.

Έρχεται ο μάνατζερ

Τώρα κατά πόσο αληθεύουν τα λεγόμενα του κ. Βαϊνάουσκας στον Τύπο της πατρίδος του κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ, ωστόσο, είναι ότι ο εκπρόσωπος του Ίβκοβιτς αλλά και του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, θα έρθει τις προσεχείς μέρες στην Αθήνα για να μιλήσει προφανώς πρώτα με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του «kill-bill».

Τα σενάρια και το «Σπανούλη, έλα»

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι έχει ακουστεί πολύ τελευταία το σενάριο που θέλει τον Σπανούλη να οδεύει προς τον έτερο «αιώνιο» αντίπαλο αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Παράλληλα, θυμίζουμε το περιστατικό με οπαδούς του Ολυμπιακού μετά το τέλος του δεύτερου τελικού έξω από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ που είχαν φωνάξει στον διεθνή γκαρντ «Σπανούλη, άσε τη Ρεάλ και έλα στον Ολυμπιακό», με τον παίκτη να μένει ανέκφραστο.

Άλλο τους «καίει»

Από τον Ολυμπιακό, φυσικά, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα και στην παρούσα φάση αυτό που «καίει» την ομάδα είναι μόνο το κατηγορητήριο από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν να απολογηθούν με βάση το άρθρο 24 του πειθαρχικού δικαίου, το οποίο δεν προβλέπει αφαίρεση βαθμών για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: