Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στην Σούπερ Λιγκ τα "λιοντάρια"

http://www.sport24.gr/ast/cov/se/serres_2010_6_9_16_30_4_b.jpgΤην επιστροφή του στα μεγάλα "σαλόνια" της Σούπερ Λιγκ, ύστερα από απουσία ενός χρόνου πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης ο Πανσερραϊκός.Η ομάδα των Σερρών κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι της κορυφής με τον ΟΦΗ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και πήρε το "εισιτήριο" μέσω των πλέι οφ για την Σούπερ Λίγικ.

Ο ΟΦΗ που ήθελε μόνο τη νίκη από την πλευρά του για να πάρει την άνοδο σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 75ο λεπτό με τον Βλόνταρτσικ, το οποίο ωστόσο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα, γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι Πιερικός και Εθνικός στην Κατερίνη. Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια καλή χρονιά στην Β' Εθνική.

Όσον φορά τα πλέι άουτ, στην Ρόδο η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ιωνικό με την ομάδα του "σμαραγδένιου: νησιού να έχει ήδη υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και το άλλο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής μεταξύ του Θρασύβουλου και της Δόξας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: