Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Μοιρασιά" στη Φυλή


Φάση από τον αγώνα Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Θρασύβουλος και Δόξα Δράμας στο τελευταίο τους φετινό παιχνίδι για τα πλέι άουτ της Β' Εθνικής, το οποίο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η ομάδα του Αντώνη Μανίκα διατήρησε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 47' με δυνατό σουτ του Αλεκσάντροβιτς.

Αν και οι Δραμινοί δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν, εντούτοις στο 89' έφτασαν στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Σουμελίδη που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Χ. Μουρατίδη αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι μιας και είχαν τρία δοκάρια. Στο 21' ο Χ. Μίχος σούταρε στο οριζόντιο , την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κλούσενερ στο 37', ενώ στο 88' ο Καραμαλίκης είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξιό δοκάρι της αντίπαλης εστίας μετά την κεφαλιά που επιχείρησε.

Πάντως, στο 34' είχαν οριζόντιο δοκάρι και οι Μακεδόνες με σουτ του Μαρκόφσκι και απόκρουση του τερματοφύλακα Κωστάκη.

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Κωστάκης, Ασημάκης, Κόμπο, Κλούσενερ, Τσούτσουρας (80' Σερέπας), Χ. Μίχος (46' Κατσίκης), Ντελγκάδο, Σουμελίδης, Καραμαλίκης, Κομασουρίτζε (46' Αλεκσάντροβιτς), Σ. Μίχος.
Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καραβελίδης, Αγγος, Βαν Ες, Ρομπίνιο, Λ. Μουρατίδης, Κουμπράγλου (64' Χ. Μουρατίδης), Μαρκόφσκι, Γαλακτερός (81' Ορφανίδης), Τσιμπλίδης, Σαμαράς, Μπαξεβανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: