Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε ο Ομπράντοβιτς!


Ο Ομπράντοβιτς ήταν και πάλι νικητής στην κόντρα με τον Γιαννάκη Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Novasports, ανακοίνωσε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος έχει κατακτήσει με τους "πράσινους", 4 φορές την Ευρωλίγκα, 10 φορές το πρωτάθλημα και έξι φορές το Κύπελλο Ελλάδος, θα παραμείνει στον πάγκο του "τριφυλλιού" για άλλα δύο χρόνια.

"Αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος έγινε πραγματικότητα με την προσπάθεια τη δική μου και του αδερφού μου. Ο κύριος Ομπράντοβιτς θα παραμείνει στον πάγκο μας για δύο ακόμη χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα υπόλοιπα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είπε: "Εκπλήξεις δεν υπάρχουν. Αν μπορέσουμε και κρατήσουμε τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, θα είναι μεγάλο επίτευγμα".

Λίγο αργότερα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Novasports, δήλωσε: "Απόψε είναι μία μεγάλη γιορτή για τον Παναθηναϊκό. Γιορτάζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς... Θα κάνουμε ότι γίνεται καλύτερο για την ομάδα".

Μετά τις τηλεοπτικές ανακοινώσεις, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το χαρμόσυνο γεγονός: "Θα ήθελα να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι μαζί μας". Φυσικά αποθεώθηκε τόσο αυτός, όσο και ο πολυνίκης τεχνικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: