Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Νταλμά: "Πληρώστε την Σταντάρ και έρχομαι"

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/659183_b.jpgΟ Βιλφρίντ Νταλμά δεν κλείνει την πόρτα στον Εργοτέλη και με δηλώσεις του στα βελγικά ΜΜΕ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Ηράκλειο για λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων"Ο Γάλλος μέσος παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από τον Εργοτέλη και με δηλώσεις του τόνισε ότι τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

"Είναι γεγονός πως η Σταντάρ δεν έχει στα χέρια της κάποια πρόταση που αφορούν μια ενδεχόμενη μετακίνηση μου. Ο Εργοτέλης όντως ενδιαφέρθηκε, αλλά μόνο σε περίπτωση που λύσω το συμβόλαιο μου, γεγονός που οι άνθρωποι της ομάδας αρνήθηκαν.

Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ και στην Ελλάδα, καθώς ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που πληρεί τις προυποθέσεις. Θεωρώ ότι μια ενδεχόμενη αποχώρηση μου από την Σταντάρ θα ήταν καλύτερη λύση και για τις δυο πλευρές.

Από την στιγμή που δεν υπολογίζομαι από τον προπονητή, το ιδανικότερο είναι να φύγω. Είμαι 27 ετών, έχω γυναίκα και παιδιά και θεωρώ ότι δεν πρέπει να μείνω ένα χρόνο χωρίς να υπολογίζομαι. Μακάρι για τις επόμενες μέρες να έρθει πρόταση να αποχωρήσω.

Είμαι έτοιμος και εγώ αλλά και για την οικογενειά μουγια κάθε ποδοσφαιρική πρόκληση, αρκεί βέβαια να είναι συμφέρουσα και για μένα αλλά και για την ομάδα
", τόνισε ο παίκτης.

Όσον αφορά τον Ογκουνσότο οι άνθρωποι του Εργοτέλη αναμένεται να συναντηθούν με τον παίκτη μετά την λήξη των πλέι οφ στην Β' Εθνική ώστε να λυθεί άμεσα η συνεργασία τους και να ελευθερωθεί θέση ξένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: