Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Mύλος με Χέρσι, κοιτάζει Μαρκόφσκι


Από την υπογραφή του συμβολαίου του Χέρσι Μύλος με το συμβόλαιο του Χέρσι. Συγκεκριμένα ο Αρναρ Γκρέταρσον ειδοποίησε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί και πως είναι ελεύθερος ο 28χρονος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Ωστόσο ο μάνατζερ του Ολλανδού υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο ανανεώθηκε αυτόματα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το μπέρδεμα βρίσκεται στις συμμετοχές που είχε ο Χέρσι την περσινή σεζόν. Το συμβόλαιο προέβλεπε πως αν ο Ολλανδός αγωνιστεί στο 60% των αγώνων της ΑΕΚ, τότε η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώνεται αυτόματα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Χέρσι έκανε 26 συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε σε σύνολο 45 αγώνων της "Ενωσης", ωστόσο ο 28χρονος υπέγραψε στις 30/8, όταν είχε δώσει ήδη δύο παιχνίδια η ΑΕΚ, η οποία εκείνη την ημέρα αγωνίστηκε και κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι πλευρά του Χέρσι δεν υπολογίζει αυτά τα τρία παιχνίδια σε αντίθεση με τη διοίκηση της ομάδας.


Δεν έχω ακούσει τίποτα για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Οσκαρ Βεντ, ωστόσο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του σε δανέζικη εφημερίδα τονίζει ότι δεν τον έχει πλησιάσει άνθρωπος από την ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Νίκλας Γένσεν όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της "Ενωσης" απάντησε, "Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Για την ΑΕΚ δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα. Ο Βεντ ήταν από τους καλύτερους μπακ στη Δανία και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι χαρούμενος στην ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο".

Κοιτάζει Μαρκόφσκι

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι φέρεται να είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πιστεύει ότι ο Σέρβος υψηλόσωμος επιθετικός είναι ο παίκτης που θέλει για να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεωρεί ότι μπορεί να "σπάσει" το συμβόλαιο, καθώς του οφείλονται χρήματα.

Ο Μαρκόφσκι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας της Δράμας σκοράροντας 15 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: