Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Επεισόδιο Καπέλο με Αγγλους φωτογράφους


Ο Φάμπιο Καπέλο Την περασμένη Δευτέρα ο Φάμπιο Καπέλο τα είχε βάλει με τους ποδοσφαιριστές του, εξαιτίας της αδιαφορίας με την οποία αντιμετώπιζαν τον αγώνα εναντίον μιας τοπικής ομάδας, στην περιοχή όπου έχει καταλύσει η εθνική Αγγλίας. Σήμερα, τα νεύρα του Ιταλού τεχνικού "πλήρωσαν" οι φωτογράφοι που ακολούθησαν την αποστολή στη Νότια Αφρική. Η έναρξη του Μουντιάλ βρίσκεται προ των πυλών και ο Καπέλο εξακολουθεί να δίνει συνεχώς δείγματα εκνευρισμού.

Πριν από την προπόνηση, ο τεχνικός των "τριών λιονταριών" αντιμετώπισε εχθρικά δεκάδες φωτορεπόρτερ και καμεραμάν, οι οποίοι ακολουθούν την εθνική ομάδα της πατρίδας τους, κάνοντάς τους να απομακρυνθούν για να ξεκινήσει η προπόνηση, στο Ρούστενμπουργκ.

Το επιχείρημα που πρόβαλε για την απόφασή του, ήταν πως κάποιοι από αυτούς είχαν πλησιάσει πολύ κοντά, με στόχο να τραβήξουν φωτογραφίες από τα αποδυτήρια, μέσω ενός παράθυρου. Τότε ο Καπέλο βγήκε έξω και τους πλησίασε, μιλώντας τους σε απειλητικό τόνο. "Γιατί τραβάτε αυτές τις φωτογραφίες; Τώρα δεν είστε πια στην Αγγλία. Οφείλετε να φωτογραφίζετε μόνο στον αγωνιστικό χώρο", τους είπε πριν επιστρέψει συγχυσμένος πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: