Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Μέχρι την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, "Αλ Τσαντίρι Νιούζ", έφτασε η... χάρη των οπαδών του Ηρακλή, στην οποία κάποιος εκπρόσωπός τους διάβασε ένα μήνυμα που αφορά τη μη χορήγηση αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
  • Βροχή από προτάσεις δέχεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, προκειμένου να γίνει... τηλεσχολιαστής σε κανάλι για εκπομπή που αφορά το Μουντιάλ. Ο αργεντίνος τις μελετάει σοβαρά, αφού έχει καταλάβει ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα φτάνει στο τέλος της...
  • Με τις... ευλογίες του Μητροπολίτη Νότιας Αφρικής Σέργιου ξεκίνησε η προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα (7/6). Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Σεβασμιότατος έκανε αγιασμό, προκειμένου να... διώξει τα κακά πνεύματα ενόψει Μουντιάλ!
  • Προσωπική ιστοσελίδα απέκτησε ο Γιώργος Σαμαράς στην διεύθυνση www.gsamaras.com. Μέσα από το site του ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ θα επικοινωνεί και θα ανταλλάζει απόψεις με τον κόσμο μέσω του προσωπικού του blog, ενώ οι φίλοι του θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα του, αλλά και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με συλλεκτικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: