Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η Ισπανία διέλυσε την Πολωνία



Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Πολωνίας Η Ισπανία διέλυσε την παρέα του Ζεβλάκοφ με 6-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ωστόσο ο Ντελ Μπόσκε δεν ευχαριστήθηκε τη νίκη κόντρα στην Πολωνία, καθώς τραυματίστηκε ο Ινιέστα και αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Η σοβαρότητα της κατάστασης του θα διαπιστωθεί την Τετάρτη, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό που δεν θα τον κρατήσει μακριά από το Μουντιάλ.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ, ενώ από μαγική πάσα του ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα της Ισπανίας. Στη συνέχεια έδωσε αναγκαστικά τη θέση του στον Πέδρο, ο οποίος "έκλεισε" το σκορ στο 81' πανηγυρίζοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Ο Βίγια άνοιξε το χορό των γκολ στο 12' και δύο λεπτά αργότερα ο Σίλβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του. Στο 51' ο Τσάμπι Αλόνσο ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 58' ο Φάμπρεγας πέτυχε το 4-0. Ο Τόρες επέστρεψε στους αγώνες με γκολ, το οποίο ήταν το πέμπτο για τους "φούριας ρόχας".

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Μούρθια και ήταν το τελευταίο που έδωσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα (55' Σέρχιο Ράμος), Πικέ, Πουγιόλ (71' Μαρτσένα), Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο, Ινιέστα (39' Πέδρο), Τσάβι (55' Φάμπρεγας), Σίλβα (55' Χεσούς Νάβας), Βίγια (66' Τόρες).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Κούζτζακ, Γκλικ (46'Σάντλοκ), Ζεβλάκοφ, Μουράβσκι, Βοϊτκόβιακ, Ντούτκα, Πέτσκο (78' Γιοντλόβιετς), Μπλαζικόβσκι (82' Σεετνάρσκι), Μιερζεγιέβσκι (46' Μάτουτσικ), Λεβαντόβσκι (67' Σόμπιεχ), Νόβακ (46' Ρίμπους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: