Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Αντίο" με ισοπαλία για τη Ρόδο...


Ο Λουτσιάνο σε φάση από το παιχνίδι Ρόδος-Ιωνικός Την πέμπτη ισοπαλία της με 1-1 στα έξι παιχνίδια των πλέι άουτ της Β' Εθνικής παραχώρησε η Ρόδος στον Ιωνικό και με το αποτέλεσμα αυτό αποχαιρέτησε την κατηγορία καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και ο υποβιβασμός των "ελαφιών" ήταν δεδομένος.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Γιόνδη έπειτα από προσπάθεια του Α. Παπαζούδη. Ωστόσο, οι νησιώτες αντέδρασαν άμεσα και στο 38' ο Λουτσιάνο αξιοποίησε την... ασίστ του Κακλαμάνου και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Αθανασιάδης (46' Λάζετιτς), Δανάς, Μπιμπίρης, Λουτσιάνο (75' Ευγενίκος), Γ. Καντιμοίρης, Πρίπου (46' Ιράλα), Κακλαμάνος, Πελέκης, Αθανασίου,Σωτήρχος.
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Παγούδης, Τσερκέζος, Μακράκης (69' Γάλας), Σ. Παπαζούδης, Σιδέρης, Γεωργίου (86' Ερρίκος), Γιόνδης,Ρουσάκης, Κ. Μωραΐτης, Κεφαλούκος, Μπέριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: