Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Έρχονται οι ανακοινώσεις


Ο Βελλίδης σε προσπάθεια του Υπό κανονικές συνθήκες, τον Τσεσνάουσκις θα τον διαδεχθούν δύο και τρεις ποδοσφαιριστές. Ίσως και την Τετάρτη και αυτό αφορά στις επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για τους Λαζαρίδη και Βελλίδη που έχουν πάει διακοπές, αλλά, προηγουμένως έχουν υπογράψει τη συμφωνία τους με τον Αρη.

Νίκος Λαζαρίδης, Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Μενδρινός (δεν πρέπει να τον ξεχνάμε) έχουν συμφωνήσει με τους κίτρινους και αναμένεται να είναι οι τρεις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις την ώρα που ο Κούπερ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι παρών στην πρώτη της προετοιμασίας και όσα γράφονται σχετικά με τον Ολυμπιακό είναι κάτι που δεν τον αφορά.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έστειλε χαιρετίσματα από την Μαγιόρκα και καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να γνωρίζει αν θα έχει τον Κριστιάν Νασούτι, για τον οποίο ακόμη δεν υπάρχει οριστικά εξέλιξη. Μάλιστα, από μέρα σε μέρα, αλλάζουν τα δεδομένα και ο Αράνο που προέκυψε ως αντάλλαγμα, τελικά δεν φαίνεται να ικανοποιεί την Ρίβερ Πλέιτ. Κατά συνέπεια η διαπραγμάτευση του Αρη με την ομάδα της Αργεντινής για τα. μάτια του Νασούτι, συνεχίζεται σε άλλο επίπεδο.

Ο Κούπερ δε, εξετάζει ορισμένους ακόμη στόχους που αφορούν σε επιθετικό και ποδοσφαιριστή για τα αριστερά της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: