Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στα δίχτυα της Άλεξ...

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_FgxZaLJdDB.jpg http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_6017.jpgΆλεξ Κουράν είναι 28 ετών, γεννημένη στις 23 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Νόρις Γκριν του Λίβερπουλ της Αγγλίας. Εργάζεται ως φωτομοντέλο, ενώ παράλληλα διατηρεί - ως αρθρογράφος - μια στήλη στην "Daily Mirror", με τίτλο "Πάμε για ψώνια με την Άλεξ Κουράν".

Η σχέση της με τον Στίβεν Τζέραρντ χρονολογείται από το 2002, ενώ ο γάμος της με το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ έγινε στις 16 Ιουνίου του 2007, σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο του Μπερκσάιρ. Νωρίτερα το ζευγάρι είχε αποκτήσει ήδη δύο κοριτσάκια, τη "μεγάλη" Λίλι-Έλα (γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2004) και τη "μικρή" Λέξι (γεννημένη τον Μάιο του 2006). Η Άλεξ αποτελεί αγαπημένο θέμα των κουτσομπολίστικων βρετανικών ταμπλόιντ και δεν χάνει ευκαιρία να τούς δίνει "λαβές" για σχόλια, καθώς κατά καιρούς έχει εμπλακεί σε διάφορες "περίεργες" υποθέσεις.

Σε μία από αυτές, τον Αύγουστο του 2006, συνελήφθη για επίθεση σε ένα εστιατόριο του Λίβερπουλ, όταν μια νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε στο πρόσωπο από θραύσματα γυαλιού. Η Άλεξ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ωστόσο αργότερα "έπεσαν" οι κατηγορίες εναντίον της. Μια άλλη πολύκροτη ιστορία που τη συνοδεύει, είναι η κόντρα της με την τραγουδίστρια Τζαμέλια, παρτενέρ του ποδοσφαιριστή της Ουόλσολ, Ντάρεν Μπάιφλιντ. Η Τζαμέλια είχε χαρακτηρίσει "βδέλλες" τις συζύγους των ποδοσφαιριστών και είχε αναρωτηθεί δημοσίως: "Ο Θεός να φυλάει την Άλεξ Κούραν από πιθανό χωρισμό με τον Τζέραρντ. Ποια στα αλήθεια θα είναι μετά;"! Η Άλεξ τής απάντησε σε μια συνέντευξή της στο "ΟΚ!": "Θα έπρεπε να είναι ευτυχής για το γεγονός ότι δεν γνωρίζω ούτε καν το όνομα του φίλους της, αλλά ο Στίβεν πιστεύει πως πρόκειται για παίκτη που δεν παίζει σε καμία Κατηγορία"!

Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης της Άλεξ με τον - παντρεμένο - Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή της Ντέρμπι Κάουντι, Κρις Κόμονς. Μάλιστα, τα αγγλικά ταμπλόιντ συνέδεαν την τάση του Τζέραρντ για αποχώρηση από τη Λίβερπουλ (με προορισμό της Ρεάλ Μαδρίτης) ακριβώς με αυτή τη φημολογία.

Η ίδια, ωστόσο, αρνείται την εμπλοκή της στο σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο την εμπλέκουν, δηλώνοντας: "Θα ήθελα να βάλω τα πράγματα στη θέση του. Ποτέ δεν ήμασταν πιο ευτυχισμένοι με τον Στίβεν. Υπήρξαν ένα σωρό φήμες, οι οποίες υποστηρίζουν πως έχουμε χωρίσει. Είπαν μέχρι και πως έχει μετακομίσει σε ξενοδοχείο και άλλα τέτοια γελοία πράγματα. Πλέον αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε δύο χρόνια".
Σε άλλη συνέντευξή της, πρόσθεσε σχετικά με την τύχη της να γνωρίσει τον Στίβεν Τζέραρντ και τις "παροχές" που τής προσφέρει αυτός ο πλούσιος γάμος: "Πραγματικά, μού αρέσει που είμαι γυναίκα ενός ποδοσφαιριστή. Μού αρέσει που έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να φροντίζω τα παιδιά μου, να βλέπω τον άντρα μου και να κάνω καμιά φορά και κάποιες δουλειές στο σπίτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: