Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Θέλει Χούντελααρ ο Αντσελότι

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_A4X79eXCrt.jpgΓια την απόκτηση του Κλάας Γιάν Χούντελααρ θα κινηθεί η Τσέλσι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδα «Gazzzetta Dello Sport» αναφέρει πως ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Αγγλίας τον διεθνή Ολλανδό επιθετικό.

Ο Χούντελααρ δεν κατάφερε να αποδείξει την αγωνιστική του αξία, τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στη Μίλαν και αναζητεί μια ομάδα στην οποία θα επαναλάβει τις καλές εμφανίσεις που είχε κάνει στο πέρασμά του από τον Άγιαξ.

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει τον Ολλανδό επιθετικό από την κοινή τους θητεία στους «ροσονέρι» και πιστεύει πως ο 27χρονος παίκτης μπορεί να αποτελέσει τον διάδοχο των Ντρογκμπά και Ανελκά. Οι ιθύνοντες της Μίλαν δε θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, καθώς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Ο Ολλανδός σκόραρε επτά φορές σε 25 εμφανίσεις στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στο Μιλάνο, την ίδια στιγμή που ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: