Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Σκαρφάλωσε» στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 75-72 του Αμαρουσίου, έχοντας τη συγκλονιστική υποστήριξη των φιλάθλων του που έδωσαν μαζικό παρών στο «Παλατάκι».
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ο Δικεφάλος βρέθηκε στο τέλος να κερδίζει με πέντε πόντους διαφορά, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει αυτό το προβάδισμα και δεν κάλυψε τους πέντε πόντους που είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής περιόδου. Δεν παύει φυσικά να αποτελεί μια σπουδαία νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται την έξοδο στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 37-38, 58-53, 75-72.
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 20 (2), Αράπης, Αποστολίδης 3, Δέδας 3, Ντόζιερ 20, Στίγκερς 7 (1), Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Γκετσέφσκι 19 (3), Καλαμπάκας.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Νοέας 4, Μπάγκαριτς 16, Ακεψιμαΐδης 3 (1), Μπάσντεν 10, Χαριτόπουλος 11 (3), Γκαγκαλούδης 10 (2), Κλεμέντε 16 (1), Κογιαντίνοβιτς 1, Σιαμανδούρας 1.
Μαρκόπουλος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Παίξαμε επιτέλους σε γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέραμε τις δυνατότητες του Αμαρουσίου. Αρχίσαμε καλά, αλλά η κούραση έβγαλε ορισμένους παίκτες εκτός αγώνα. Δεν πήραν τα σωστά σουτ και το Μαρούσι γύρισε το παιχνίδι. Είναι ευχάριστο ότι κερδίσαμε. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες, γιατί στο τέλος θα φτάσουμε να προπονούμαστε με 7-8 παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: