Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σαρρής: «Θετική η χρονιά στον οικονομικό τομέα»

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο μέλλον και τα οικονομικά της ομάδας. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εκδήλωση που έγινε για τα 97χρόνια «ζωής» του συλλόγου:
«Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και να τιμούνται άνθρωποι που έχουν προσφέρει. Μάλιστα δεν αναφέρομαι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Με χαροποιείσαι το γεγονός ότι έστω και καθυστερημένα τιμήθηκε η οικογένεια του Γιουβανάκη που εκείνη την εποχή προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό (5000 λίρες!). Ήταν μια γιορτή όπως έπρεπε να είναι, δηλαδή λιτή, όμορφη, οικογενειακή για να ακολουθήσει μια τεράστια γιορτή στα 100 χρόνια, που κανονικά θα πρέπει ολόκληρη η πόλη να αισθάνεται υπερήφανη».
Για το αγωνιστικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής ομάδας τόνισε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ευχόμαστε να κάνουμε τρεις νίκες και από εκεί και πέρα ότι καλό προκύψει. Σίγουρα δεν είναι εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο».
Για τα οικονομικά του συλλόγου είπε:«Αυτό που θέλω να συγκρατήσει ο κόσμος του Άρη, είναι ότι η χρονιά στον οικονομικό τομέα είναι επιτυχημένη. Καλύψαμε τις όποιες ζημίες υπήρχαν και όταν έρθει η ώρα (τώρα προέχουν άλλα θέματα) θα τα κάνουμε γνωστά με νούμερα.
Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι εμείς πάντα σκεφτόμαστε όλα τα σενάρια, και στη χειρότερη περίπτωση, (αν δηλαδή ο Άρης δεν βγει στα play off) δεν θα υπάρχει οικονομική ζημία, αφού όπως τόνισα υπάρχει θετικό ισοζύγιο και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά θα είναι ο ίδιος (μια ανταγωνιστική ομάδα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και όχι απλά να κάνει μια λιτή χρονιά). Εμείς όταν ήρθαμε εδώ υπήρχε το απόλυτο κενό (!) και έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα τα βγάλουμε στο… φως».
Τέλος, σε αντίστοιχη ερώτηση για το αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα, τόνισε ότι δεν είναι του παρόντος και ότι όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα βάζουν πρώτα τον Άρη και όχι τους εαυτούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: