Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αλλάζει χέρια η Ρόμα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πώληση της Ρόμα, η οποία ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της και να εισέλθει σε μία νέα εποχή υπό διαφορετικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Ιταλοαμερικανός επιχειρηματίας, Τόμας Ντι Μπενεντέτο, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην ιταλική πρωτεύουσα προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές επαφές με την Unicredit, η οποία έχει αναλάβει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ροζέλα Σένσι,  για την αγορά των «τζιαλορόσι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρώμη. Φόρτσα Ρόμα!», είπε ο Ντι Μπενεντέτο με την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ενώ όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» στα σχέδια του ομίλου επιχειρηματικών είναι να ξανακάνουν τη Ρόμα μεγάλη και να χτίσουν νέο γήπεδο.

Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου, η οποία αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία που είχε ορισθεί στην προ διμήνου έναρξη των διαπραγματεύσεων. 

Σύμφωνα, πάντως, με τον ιταλικό Τύπο, η Unicredit αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 77 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει το ποσοστό της Ροζέλα Σένσι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: