Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ανησυχία για Μπομπαντίγια!!

Τα τεστ με την ομάδα των Νέων του Άρη Κ20 συνεχίστηκαν. Στην προπόνηση της Κυριακής με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας των κίτρινων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό με την Κ20 χωρίς, πάντως, να κρατηθεί σκορ.


Στο διπλό μπήκε και ο Μπομπαντίγια και έπαιξε κανονικά, αλλά προς το τέλος είχε κάποιες ενοχλήσεις. Ο «Μπόμπα» την Δευτέρα θα υποβληθεί σε υπέρηχο, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι από την Τρίτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Την ίδια ώρα, το ευχάριστο είναι ότι χωρίς κανένα πρόβλημα αγωνίστηκε ο Τσέζαρεκ.

Ατομικό χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Το δικό του πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Αγτζίδης.


Τη Δευτέρα, όπως είναι γνωστό, ο Μιχάλης Σηφάκης θα ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας, ενώ ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής θα αποφασίσει για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος του Σάκη Πρίττα στο γόνατο.

Προπόνηση δεν υπάρχει για τη Δευτέρα για τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: