Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Κρόιφ: «Ο Βίγια δεν είναι ένας απλός σκόρερ»

Το γεγονός ότι ο Νταβίντ Βίγια, έχει χάσει την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα δεν προβληματίζει τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος εναντιώθηκε στις κακοπροαίρετες κριτικές του ισπανικού Τύπου για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Ο παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα» εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο του 29χρονου διεθνούς Ισπανού άσου, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης που διατηρεί στο περιοδικό «Journal».

 «Ο Βίγια δεν είναι λιγότερο ‘επικίνδυνος’, επειδή στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχει σκοράρει για την Μπαρτσελόνα», έγραψε ο Κρόιφ, ο οποίος πιστεύει ότι ο Βίγια προσφέρει στους Καταλανούς περισσότερα πράγματα από την επίτευξη τερμάτων.

 «Όπως ο Τσάβι δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο για να μοιράζει ασίστ, έτσι και ο Βίγια δεν βρίσκεται εκεί αποκλειστικά για να τελειώνει τις φάσεις», επισήμανε ο παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε: «Ο Βίγια είναι συνώνυμο με το βάθος. Αυτό σημαίνει ότι είναι πάντα έτοιμος να ανοίξει διαδρόμους, να τραβήξει επάνω του τους αμυντικούς και να ελευθερώσει χώρο για τους συμπαίκτες του».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: