Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σόου ΠΑΣ και Σκούφαλη!

Άλλη μία εντυπωσιακή νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο πρωτοπόρος της Football League ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνέτριψε με 5-0 τον Διαγόρα φτάνοντας τις δεκατρείς νίκες σε δεκατέσσερα εντός έδρας παιχνίδια! Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Μανόλης Σκούφαλης, ο οποίος αποτέλεσε το. Α και το Ω για τον «Άγιαξ» καθώς πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε άλλα τρία.
Από την άλλη πλευρά, οι αποδεκατισμένοι Ροδίτες πραγματοποίησαν αποκαρδιωτική εμφάνιση και δεν άντεξαν στην πίεση των Ιωαννίνων, τα οποία προηγούνταν ήδη 3-0 από το 30'!
Στο 17' και στο 24' ο Σιαλμάς σκόραρε με σουτ μετά από ασίστ του Σκούφαλη, ενώ ο τελευταίος με τη σειρά του βρήκε δίχτυα στο 29' με βολέ έπειτα από πάσα του Σιαλμά.
Ο ΠΑΣ συνέχισε τον. περίπατό του και στην επανάληψη και στο 73' έφτασε στο 4-0 με εκτέλεση κόρνερ του Σκούφαλη και κεφαλιά του προωθημένου Κώτσιου.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86' όταν ο Κυριάκος επιχείρησε σέντρα και ο Μιχαήλ με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το 5-0.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος (62΄Πατσατζόγλου),  Μιχαήλ, Κώτσιος, Κεϊτά, Σκούφαλης, Ανδράλας (75' Κυριάκος), Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς (62' Φουρτάδο) Τζάνης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Σπάρταλης (11' Μαριεττάκης), Γκούντμαν, Ρέγες, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Καρπαθάκης, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: