Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Υπάρχουν… Ελπίδες!

Με την νίκη έφυγε η Εθνική Ελπίδων από το Βέλγιο, όπου και επικράτησε με 1-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μπέρινγκεν, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ποτουρίδη. Ανώτερες σε όλη την διάρκεια του ματς, οι Ελπίδες της χώρας μας έδειξαν πως υπάρχει μέλλον αφού έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο αν οι Γιάννου και Χρυσοφάκης ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες.

Το γκολ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ο Γιάννου ανατράπηκε από τον αμυντικό των Βέλγων, Ντε Μποκ μέσα στην περιοχή, ο Ποτουρίδης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, κάνοντας το 0-1. Στην συνέχεια, οι διεθνείς ανέβασαν ρυθμούς θέλοντας να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά οι ευκαιρίες που είχαν δεν έβρισκαν στόχο. Οι Βέλγοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει την νίκη.

Οι συνθέσεις:

Βέλγιο:
Καμίνσκι, Κουλς (61΄ Λαγκουρέ), Μπουγιάτα, Βάουτενς, Ντε Μποκ, Βαν Ακερ (88΄ Καμπασέλε), Βαν Ενο (61΄ Καβέντα), Σάγκλικ (61΄ Ανγκέλι), Μπεντέκε, Ντε Μπρούιν (81΄ Λαμπίλ), Ελ Γκανάσι

Ελλάδα: Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης (59΄ Σοϊλέδης), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Πέτσος (85΄ Τσίτας), Χρυσοφάκης (64΄ Βασιλόγιαννης), Λαγός, Γιάννου (77΄ Τσουμάνης), Φορτούνης (77΄ Καρέλης), Καραγκούνης (59΄ Μητρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: