Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Θα τον κράξουν με… Ντουντού-κα!

Ενοχλημένοι είναι στον Ολυμπιακό με τις δηλώσεις του Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος έδωσε δίκιο στον Σισέ για όσα είπε μετά το «Καραϊσκάκη», κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους «ερυθρολεύκους»…

Θα τον κράξουν με… Ντουντού-κα!
Θέμα από το… πουθενά προέκυψε τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς οι διοικούντες εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι απο τις δηλωσεις του Ντουντου σε αθλητική ιστοσελίδα (contra.gr), όπου μεταξύ άλλων δίνει απόλυτο δίκιο στον Τζιμπρίλ Σισέ για όσα είχε πει για τα επεισόδια και την ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπήρχε σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό. Αυτά έγιναν στο Καραϊσκάκη. Τι θα γίνει στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Η δήλωση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι από το ντέρμπι και μετά βρίσκονται σε… πόλεμο με τον Γάλλο άσο.  «Δεν γίνεται εμείς να μιλάμε για μία φοβερή ατμόσφαιρα και αυτός να δίνει δίκιο στον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Διαψεύδει δηλαδή την ομάδα και τους συμπαίκτες του;», ανέφεραν από τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, κύκλοι της ΠΑΕ δεν πέρασαν στο… ντούκου και την δήλωση του Βραζιλιάνου για το συμβόλαιό του. «Ποτέ δεν θα συμφωνούσα σε μείωση του μισθού μου.Ξέρεις γιατί; Διότι δεν υπάρχει σε κανένα συμβόλαιο όρος που να λέει ότι αν δεν παίζεις καλά θα πάρεις λιγότερα ή αν παίζεις καλά θα πάρεις περισσότερα», ανέφερε ο Ντουντού και οι Πειραιώτες… τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που ακούνε από έναν παίκτη που φέτος έχει ελάχιστες συμμετοχές!

Βέβαια, μπορεί και με την συνέντευξη του Ντουντού να έγινε λάθος στην μετάφραση από τα πορτογαλικά στα ελληνικά. Αν και αυτή την φορά είναι κάπως δύσκολο να φταίει για όλα η μετάφραση, όπως με το συμβολαιο του Βαλβερδε, καθώς είναι πολλά τα σημεία της συνέντευξης που ενοχλούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: