Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σταυρόπουλος: «Η 3η θέση μοιάζει με την κορυφή»

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου και όχι μόνο. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα της ομάδας.
Αρχικά για την βράβευση του στο ημίχρονο του αγώνα τόνισε:
«Ήταν μια συγκινητική στιγμή η βράβευση προς το πρόσωπο μου από τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό».
Για την κατάσταση του Γιαννακίδη:
«Για τον Γιαννακίδη υπάρχουν φόβοι για ένα πρόβλημα στη μέση, θα το δούμε, όπως επίσης και την κατάσταση του Καλαμπάκα και του Αράπη που αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα» και συνέχισε: «Είναι νέα παιδιά που έχουν πάρει ευκαιρίες από τον κόουτς με την προοπτική να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει».
Για τους στόχους της ομάδας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Δεν βάλαμε αυτοσκοπό την 3η θέση από το ξεκίνημα της χρονιάς, απλά θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε γήπεδο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα η 3η θέση μοιάζει με τη κορυφή για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή. Είναι βέβαια νωρίς ακόμη, το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θέλει προσοχή.
Παρότι φεύγει ο καλύτερος Αμερικανός ο Μπάξτερ, θέλει προσοχή γιατί είναι μια ομάδα που κινδυνεύει και θα έρθει να παλέψει. Θα πρέπει να δούμε το παιχνίδι σοβαρά, σαν να είναι ένας τελικός για εμάς. Έχουμε φτάσει σε αυτή τη θέση μετά από πολύ δουλειά, τα εύσημα ανήκουν σε όλο το προπονητικό τιμ, που δουλεύει επαγγελματικά σε δύσκολους ομολογουμένως καιρούς για το άθλημα».
Για τον Στίγκερς:
«Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Στίγκερς, παρά την πίεση που είχε στο παιχνίδι, μας βοήθησε αισθητά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Πιστεύω πως μπορεί να μας βοηθήσει και στη συνέχεια».
Για την πιθανή ενίσχυση της ομάδας:
«Κοιτάμε πάντα φθηνές λύσεις, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί πολλές φορές αυτές δεν βγαίνουν. Θα δούμε τι υπάρχει στην αγορά, θα μιλήσω με τον κόουτς και θα κινηθούμε ανάλογα. Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται και έναν ψηλό και έναν κοντό παίκτη, αλλά θα δούμε. Δεν θα πρέπει να ρισκάρουμε».
Για τον κόσμο:
«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτή είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ, Αυτή η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της, τον υγιή κόσμο και όχι αυτόν που μας ανάγκασε να τιμωρηθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα παιδιά το αξίζουν και θέλουν τους φιλάθλους δίπλα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: