Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ξεκινάει Φετφατζίδη και Μήτρογλου ο Σάντος!!

Ο Σάντος έδειξε μπερδεμένος όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού (29/03) φιλικού με την Πολωνία.  Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές και να μην χρησιμοποιήσει τους τιμωρημένους Παπασταθόπουλο και  Τζαβέλα.  Για την βασική ενδεκάδα παίζονται αρκετές θέσει,  αλλά αυτό που φάνηκε είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα ξεκινήσει τον Φετφατζίδη στα δεξιά και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

 Αντίθετα υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη για μια θέση στο κέντρο, με δεδομένο ότι θα ξεκινήσει βασικός και ο Καφές. Υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσουν και οι δύο  παίκτες του Παναθηναϊκού, αν ο Σάντος αποφασίσει να βάλει τον Καραγκούνη πίσω από τον «πιστολέρο» για να παρατάξει πιο «σφιχτή» ομάδα, με δεδομένο ότι η Ελλάδα χρειάζεται έστω τον βαθμό της ισοπαλίας για να έχει πιο ευνοϊκή κλήρωση στο Μουντιάλ του 2014. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο εκλέκτορας της Εθνικής.

Ο Τζόρβας ή ο Χαλκιάς θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, έχοντας μπροστά του στην άμυνα τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μόρα και Λαγό. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Καφές και Κατοσυράνης ή Καραγκούνης. Δεξιά θα είναι ο Φετφατζίδης, αριστερά Σαμαράς και ο Λυμπερόπουλος ή ο Καραγκούνης θα βρίσκεται πίσω από τον Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: