Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αποδέχτηκε τις ποινές η Άρσεναλ!!

Δεν θα προχωρήσει τελικά σε έφεση η Άρσεναλ για τις ποινές που επέβαλε η UEFA στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Σαμίρ Νασρί μετά τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» γνώρισαν τον αποκλεισμό από τους «μπλαουγκράνα» στην ήττα με 3-1 στη Βαρκελώνη, αφού είχε προηγηθεί μία φάση που συζητήθηκε πολύ. Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι λίγο μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης, αποβλήθηκε όταν σούταρε την μπάλα σε μία φάση που προηγουμένως ο διαιτητής είχε ανακόψει με σφύριγμα για οφσάιντ.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενούμενων και η «καμπάνα» της UEFA ήχησε λίγες μέρες αργότερα. Ο Αλσατός τεχνικός αντιτάχθηκε στην απόφαση χαρακτηρίζοντας δικτατορική την συμπεριφορά της Ομοσπονδίας και επιφυλάχθηκε για έφεση, κάτι τελικά που δεν έγινε με το θέμα να λήγει εκεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Η Άρσεναλ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε έφεση για τις ποινές των Αρσέν Βενγκέρ και Σαμίρ Νασρί. Και οι δύο τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη συμπεριφορά και ο Αρσέν Βενγκέρ επίσης με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, μετά τον αποκλεισμό μας από την Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: